Saturday, September 15, 2012

Lagu Instrumental


Assalamualaikum. Just nak suruh korang dengar lagu baru dalam blogs biee ni je tapi takde suara pun. Just lagu instrumental je. Ada empat lagu biee letak dalam blogs biee ni. Dengarlah eh! :P

Kenapa biee letak lagu ni? Sebab, hari tu time biee pergi buat facial muka kat Shadira, kat situ ade pasang lagu by piano instrumental. Dari situ biee jadi suke sebab best je dengar. Tenang je rase jiwa dan raga ni. Dannnnnnnnn melayan perasaan biee je. :P

Time time sunyi, if biee dengar muzik ni kompem sedih je rase. Mulalah teringat kisah-kisah terindah dulu bersama si dia. Tetttt! LUPAKAN JE! J

Okay la, biee stop tulis sampai sini jela! Ape-ape pun, terima kasih pada siapa yang sudi singgah blogs biee ni. Terima kasih banyak-banyak! Lepas dah dengar lagu dalam blogs biee ni, kasi la komen sikit tentang lagu instrumental ni eh. Hehe. :P



4 comments:

  1. IKLAN LALU ~ PON PON PON

    GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
    --> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--
    http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=rO9GJ1R_7Tw awesome songg!! :D

    ReplyDelete
  3. Umairah : tu lagu ape? blank la sygs :(

    ReplyDelete
  4. hai si cantik manis.. tak dpt nk dengar sbb kt ofizz tak ada speaker :0

    ReplyDelete