Wednesday, July 25, 2012

Tak Ku Duga, Tak Ku Sangka


Hai, assalamualaikum. Selamat berpuasa semua! Hari ni sudah lima hari kite berpuasa. Sekejap je rasekan :)
Okay, entry biee kali ni biee nak cite pasal Kak Yuyu Zulaikha, blogger terkenal tu. Mesti korang kenalkan? Dalam tv pun ade muke die. Die sangat comel tau .♥

Ape yang tak ku duga, tak ku sangka lah sangat macam tajuk entry ni, biee terkejut sebab kak yuyu komen blogs biee ajak buka puasa same-same. Aww aww, itu yang AWESOME sangat-sangat! Blogger paling COMEL dan TERKENAL ajak buka same-same ngan die. Ohh sungguh terharu rase. See gambar di bawah ni sebagai bukti :’)


Nak tahu kenapa biee ADORE and PROUD sangat-sangat dengan kak yuyu ni? Sebab kak yuyu comel dan semua entry yang kak yuyu buat, semuanya best tau! Jalan cerita pun menarik je. Tak bosan je nak membace. Kak yuyu pandai bercerita, tak macam biee, tak pandai pun. Sobsob :’(

See follower kak yuyu. Banyak yang amat O.O


Banding ngan follower biee memang kalahlah. See! :P


Biee kenal kak yuyu since dalam myspace lagi. Time tu die free hair lagi. Biee kenal die pun dari Kak Babey. Bff kak yuyu ni. Dorang sangat comel .♥


Maaf kak yuyu, selama ni biee jadi STALKER TEGAR kak yuyu sampailah kak yuyu bertudung. Sape suruh kak yuyu comel sangat. Heeee :P


Biee bangga sangat dengan kak yuyu ni sebab dari free hair, sekarang dah menutup aurat. Alhamdulillah. Sejak selalu stalker kak yuyu lah, biee baru dapat hidayah nak bertudung macam kak yuyu juga. Memang bile bertudung, lagi banyak dugaannya tapi takpe, biee akan cube berusaha menerima semua dugaan tu dengan redho, InsyaAllah :’)

Sorry kak yuyu, biee curi dua gambar kak yuyu letak dalam blogs ni. Sorry tak kasi tahu kak yuyu. Heee :P

SELAMAT BERPUASA DAN LOVE YOU A LOT, KAK YUYU!


Harus singgah di blogs Kak YUYU ZULAIKHA dan harus add Kak Babey Chukiess Babey Chukiess (Apple)!




..TAMMAT..






7 comments:

  1. biee pun pndai bercerite jgk,..hihi

    ReplyDelete
  2. alamak, saya tak tau pula yuyu ni siapa. hehe...

    salam kenal. 1st time singgah ni..

    saya follow kamu ye..

    singgah la ke blog saya yg tak seberapa :

    http://www.sofinahlamudin.com/2012/07/antara-berlian-pertama-dan-kaca.html

    ReplyDelete
  3. piko pink : heeee. makasih tau :D

    Sofinah.L : heee. takpe takpe :P salam kenal juga. dah singgah dah! comel je blogs die macam tuannya <3 :D

    ReplyDelete
  4. wahhh baguslah kamu pon hebat bercerita...saya suka blog kamu cantik dan ringat ..ingt saya x ???

    ReplyDelete
  5. Aku Penghibur : heeee. makasih :D alaaaa, sape ehhh? saye dah lupelah. sorry tau :P

    ReplyDelete
  6. untunglah kak yuyu comment post dia..anyway nice blog..:)

    ReplyDelete
  7. danish nasir : memang untung sangat-sangat. heeee. makasih :D

    ReplyDelete