Wednesday, July 25, 2012

Telatah Supergirl dan Superboy Saya


Okay, Assalamualaikum. Baru hari ni biee baru nak buat entry setelah sekian lama menghilangkan diri oleh sebab ………………. (padahal malas nak menaip+takde idea) :P Clean and clear kan blogs biee? Yeahhh, biee dah delete semua entry dalam ni (menipu je, tak delete pun, ade je dalam draft tu) :P Entry kali ni biee nak cite pasal telatah supergirl dan superboy biee yang nakal+degil (same je macam biee) :P Biee ade 4 orang anak buah. Tua dahkan biee ni. Okay, let’s go! Jom usya gambar dorang :D

See, nilah anak buah biee. Comelkan? (tengok makcik die la) :P
Okay, jom biee perkenalkan name dorang.
Dari kiri atas, Nor Sorfiena Balqies Binti Shahrul Nizam (anak buah sulung)
Dari kanan atas, Shamier Fahrien Bin Shahrul Nizam (anak buah kedua)
Dari kiri bawah, Siti Nur Qaleesya Binti Shahriz Nazim (anak buah ketiga)
Dari kanan bawah, Shahier Fariesh Bin Shahrul Nizam (anak buah keempat)
.♥

Yang tengah tu sifu. Nakal+degil sangat-sangat. Suka paksa orang tapi die rajin belajar. Die suke paksa biee ajar die buat homework die. Kalau biee cakap malas, die paksa juga. Die buli biee. Sobsob :’(

            See, tengoklah sifu dah mule menggila. Kuncu-kuncu die jadi pengikut setia die :P

Aww aww, si Shamier buat muke macho die .
Balqies macam nak buat peace tapi tak sempat nak angkat tinggi sikit, sangat comel .
Qaleesya buat muke blur, so cute! .



Kegirangan mereka takkan pernah berakhir tanpa merasa kesedihan macam makcik nya ni :’D


..TAMMAT..






7 comments:

  1. same lah ngan dak eina.. ade 4org gak anak buah.. smua comel2 n yg pasti nakal2.. hehe

    ReplyDelete
  2. dak eina : yeayyyy! kite same. give me five sikit! :D

    ReplyDelete
  3. comey aje ;) hana xde anak buah. tpi kazen je ramai .

    ReplyDelete
  4. BUBBLE : ohh yeke? nanti mesti ade juga anak buah tu. heeee :D

    zacky786 : heeee. memang comel :D

    ReplyDelete
  5. Kak Yuyu Zulaikha : aww aww, kak yuyu komen blogs saya la. suke suke! adore you, sis! <3 muahx! :'D ala kak, tak bolehlah sebab saya ABC. sobsob :'( next time tau akak, insyaAllah :)

    ReplyDelete